"Якщо людина не знає, до якої гавані вона прямує, для неї жоден вітер не буде попутним" (Сенека)

вівторок, 5 лютого 2019 р.

"Захоплюючий світ ПК"

06 лютого 2019 року в рамках тижня з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» проводиться Web-квест «Захоплюючий світ ПК». Для участі запрошуються учні груп різних професій. На вас чекають різного типу завдання, при виконанні яких вам доведеться бути максимально кмітливими, уважними, творчими і швидкими.
Умови веб-квесту:
  1. Web-квест розміщено в середовищі G Suite for Education на сервісі Classroom. Код доступу - 4tro2xg. До цього курсу під’єднуються тільки ті, хто планує приймати участь у квесті. 
  2. Квест складається з восьми етапів, на кожному з яких ви будете отримувати певні завдання. 
  3. Перехід до наступного етапу можливий тільки після правильного виконання попереднього. 
  4. Кожен етап оцінюється у відповідності з кількістю вкладених завдань, окрім тестування. На проходження тесту відводиться інша система оцінювання, яка також враховується до загальної кількості балів за квест. 
  5. Результати виконаних завдань будуть фіксуватись в Таблиці результатів, яка буде на доступі у кожного учасника квесту. 
  6. Максимально отримана кількість балів після кожного етапу дозволяє вам отримати частини фінального повідомлення, яке визначить місцезнаходження таємного об’єкта. 
  7. Цей об’єкт завжди допоможе вам у навчанні, підбадьорить, підвищить концентрацію уваги та покращить активізацію вашої розумової діяльності. 
Він і стане головним призом для переможця. 

Квест, як відомо, - це гра-пригода і я сподіваюся, що ви будете сьогодні: 
К – кмітливими, 
В – веселими, 
Е – енергійними, 
С – старанними, 
Т – творчими.
По завершенні квесту пропоную учасникам поділитися своїми враженнями на загальній Стіні емоцій:)  

Сделано на Padlet

Немає коментарів :

Дописати коментар